Web Analytics Made Easy - Statcounter

بساط اجناس دست دوم در نسیم‌شهر بهارستان با وجود تصویب آئین‌نامه ساماندهی بنگاه‌ها و صنوف مزاحم هم به لحاظ ترافیکی و منظر شهری هم به لحاظ امنیتی همچنان در سایه بی‌تدبیری مسئولان خاک می‌خورد. ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، سال گذشته که آئین‌نامه ساماندهی مشاغل، اصناف و فعالیت‌‌های شهری در سه بند از سوی معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا خروج بنگاه‌ها و صنوف مزاحم از سطح شهر تسریع شود مردم بهارستان به ویژه ساکنان راسته بلوار شهید رجایی که محل تجمع سمساری‌ها و دست دوم فروشی‌هاست دل به وعده‌ای دیگر خوش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلوار شهید رجایی سال‌هاست بورس دست دوم فروشی‌های نسیم‌شهر بهارستان است و سر و صدای‌های این صنف هر چقدر هم که زیاد باشد آنقدر مردم این منطقه وجدان دارند که به حساب کسب روزی حلال و نبریدن نان سفره از شکایت کردن طرف‌نظر کنند اما مغازه‌داران این راسته اخیراً با سوء‌استفاده از کوتاهی شهرداری در احقاق حقوق ساکنان این منطقه پا را از این فراتر گذاشته و نه تنها با بساط کردن مبلمان و لوازم دست دوم در پیاده‌رو و بخشی از خیابان منظر شهری را آلوده، که به لحاظ امنیت و ترافیک نیز مزاحمت‌های بسیاری را برای ساکنان این منطقه ایجاد کرده‌اند به گونه‌ای که این معضل امروز به یک دغدغه برای اهالی شهید رجایی تبدیل شده است و با وجود پیگیری‌های بسیار همچنان در ظرف وعده‌های مسئولان تلنبار شده است.

اعضای شورای شهر نسیم‌شهر بارها در این رابطه وعده‌هایی داده‌اند اما هیچ‌گاه اقدام مثبتی در رفع این معضل شهری صورت نگرفته است و کارشناسان شهرداری راهکار و برنامه جامعی برای رفع این مشکل و مطالبه مردمی نداشته‌اند.

امروز مطالبه مردم نسیم‌شهر سروسامان دادن به این خیابان و ایجاد نظم در شهر است و انتظار می‌رود مسئولان جهت رفاه حال مردم هم که شده در راستای ساماندهی سمساری‌های این منطقه تدابیری اندیشده و مشکلات ترافیکی و تردد ساکنان این منطقه را برطرف کنند.

گزارش از احسان همتی

انتهای پیام/ ز

R7840/P41362/S6,60/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • ◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • شلیک ده‌ها موشک از لبنان به مقر فرماندهی لشکر جولان اسرائیل
  • آغاز کوچاندن ساکنان شرق رفح از سوی رژیم صهیونیستی + فیلم
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی